geheimen van

Het Geheimen Protocol

D

e geheimen over geheimen ontrafeld.

Iedereen heeft geheimen: of het nu grote en emotioneel belastende geheimen zijn, kleine en onbelangrijke geheimen of juist leuke en positieve geheimen.

Geheimen bieden bescherming tegen negatieve reacties van anderen zoals hoon, buitensluiting en het verliezen van sociale status. Deze bescherming komt echter met een prijs: het kost veel mentale energie om iets langduring geheim te houden. Geheimen kunnen leiden tot piekeren en sombere gevoelens. Wat weten we over geheimen? Wat zijn het precies (en vooral: wat zijn het niet)? Wat komt er bij kijken om iets succesvol geheim te houden? En klopt het dat het hebben van geheimen slecht voor je is?

Psycholoog dr. Andreas Wismeijer is geheimendeskundige en gepromoveerd op de psychologie van geheimen en geeft in dit veelzijdige boek, gebaseerd op jarenlang onderzoek, antwoord op al deze vragen. De vele openhartige anecdotes uit het onderzoek van dr. Wismeijer bieden een onthullende blik op de mens en zijn geheimen.

Het Geheimen Protocol bestellen »Copyright © 2019 Geheimen van Nederland! De anonieme geheimensite! Geheimen van Nederland staat onder eindredactie van psycholoog-onderzoeker dr. Andreas Wismeijer.
Site built by B-nuts