geheimen van

Instanties

H

eb je een geheim dat een te grote last voor je is of zelfs een gevaar voor jezelf of je omgeving vormt? Neem dan contact op met een van de onderstaande instanties die je hulp kunnen bieden.

Sensoor
Sensoor is er voor iedereen die ergens mee zit en daarover wil praten. Voor een gesprek per telefoon, chat of e-mail. Anoniem bellen kan ook via 0900 - 0767. Klik HIER voor de website.

Korrelatie
Korrelatie speelt al bijna 40 jaar een vooraanstaande rol in de psychosociale hulpverlening. Iedereen kan bij hen terecht met vragen over alle denkbare onderwerpen op 0900 - 1450 (15 cpm). Klik HIER voor de website.

Huiselijkgeweld.nl
Op de website van Huiselijkgeweld.nl biedt een overzicht van instanties die op dit gebied hulp kunnen bieden. Dit overzicht is per regio. Klik HIER voor de website.

Slachtoffer Hulp
Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of verkeersongeluk. Onze 1500 vrijwilligers bieden praktische en juridische adviezen en emotionele steun. Klik HIER voor de website.

Advies- en Meldpunt Kindermishandeling
Vermoedt u dat een kind in uw omgeving mishandeld wordt? Neemt u dan contact op met een Advies- en Meldpunt Kindermishandeling, telefoon 0900 - 123 123 0 (5 cpm). Ook bij twijfel. U kunt daar onder andere anoniem advies vragen. Klik HIER voor de website.

Meld Misdaad Anoniem Jij kent de dader, maar de dader kent jou ook? M. is de meldlijn waar je anoniem informatie kunt geven over ernstige misdrijven. Bel 0800 - 7000 (gratis). Klik HIER voor de website.

De Kindertelefoon
De Kindertelefoon is een organisatie met hele grote groep vrijwilligers die het belangrijk vinden dat er een plek is waar kinderen en jongeren hun verhaal kwijt kunnen. De vrijwilligers werken op verschillende plaatsen in Nederland vanachter de telefoon of chat, bel 0800 - 0432 (gratis). Klik HIER voor de website.

Heb je nog een goede tip voor dit overzicht? Stuur een mail naar de webredactie. Klik HIER.

Copyright © 2019 Geheimen van Nederland! De anonieme geheimensite! Geheimen van Nederland staat onder eindredactie van psycholoog-onderzoeker dr. Andreas Wismeijer.
Site built by B-nuts